მოგესალმები ფორუმის სტუმარო

იმისათვის რომ შეძლოთ ფორუმთან სრული წვდომა ამისათვის თქვენ უნდა იყოთ რეგისტრირებული

ფორუმზე ბევრი საინტერესო,გასართობი, პორტალია

შემოგვიერთდით და ერთად შევქმნათ ქართველებმა სასიამოვნო გარემო

კითხვა პასუხი PHP MySQL დახმარება

კატეგორია 'PHP' started by siamski, იან 7, 2018.

  1. siamski

    siamski Active Member ® აღსანიშნავი წევრი ადმინისტრატორი მოდერატორი ფორუმელი
    • Chopper გამარჯვებული

    პოსტები:
    336
    ქართული მედია:
    4
    მედია ალბომი:
    2
    მიღწევა:
    74
    ქულები:
    28
    ვსაუბრობთ PHP MySQL თან დაკავშირებულ პრობლემებზე,
    აკრძალულია ოფტოპი
     
    საძიებო სიტყვა:
  2. siamski

    siamski Active Member ® აღსანიშნავი წევრი ადმინისტრატორი მოდერატორი ფორუმელი
    • Chopper გამარჯვებული

    პოსტები:
    336
    ქართული მედია:
    4
    მედია ალბომი:
    2
    მიღწევა:
    74
    ქულები:
    28
    მა
    პატიე მაგრამ ცოტა დაკვირვება გმართებს. შესაბამისი კითხვა პასუხი უნდა დასვა
    საჰოსტინგეთი და სადომეინეთი თემაში.
     
  3. BoomBastic

    BoomBastic Member ფორუმელი

    პოსტები:
    87
    მიღწევა:
    10
    ქულები:
    8
    მობილურით რომ შევდივარ ამ გვერდზე popup_ებს მიყრის და რა მოვუხერხო? მე კი დავაყენებ ადბლოკერს მაგრამ სხვა რომ შემოვა საიტზე მას ადბლოკი ალბათ არც ეცოდინება საერთოდ:no:

    რამე კოდი თუ იცით რითაც შეიძლება პოპაფები დავბლოკო, მასწავლეთ:confused:

    http://geo-mp3.ga/download.php?v=JGwWNGJdvx8
     
  4. Arty

    Arty Member ფორუმელი
    • Asteroids გამარჯვებული
    • Snake გამარჯვებული

    პოსტები:
    57
    მიღწევა:
    10
    ქულები:
    8

    Amoighe eg funqcia, JS iqneba gaketebuli clickisas Yris Popupebs.
     
  5. BoomBastic

    BoomBastic Member ფორუმელი

    პოსტები:
    87
    მიღწევა:
    10
    ქულები:
    8
    ააა... 2 ბუთსთრაფია და კიდევ ეს უცნაური ჯავასკრიპტი

    კოდირების ჩასმა:
    // This file is autogenerated via the `commonjs` Grunt task. You can require() this file in a CommonJS environment.
    require('../../js/transition.js')
    require('../../js/alert.js')
    require('../../js/button.js')
    require('../../js/carousel.js')
    require('../../js/collapse.js')
    require('../../js/dropdown.js')
    require('../../js/modal.js')
    require('../../js/tooltip.js')
    require('../../js/popover.js')
    require('../../js/scrollspy.js')
    require('../../js/tab.js')
    require('../../js/affix.js')

    ალბათ ესაა მაგრამ ამან როგორ უნდა ჩატვირთოს რამე transition.js, alert.js და კიდევ რაც კოდში წერია ეს ფაილები არ არსებობს

    ან ეს ხომ არ იქნება? :angel: <script type="text/javascript" src="//s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=<?=$addthis_pubid?>"></script>
     
  6. Arty

    Arty Member ფორუმელი
    • Asteroids გამარჯვებული
    • Snake გამარჯვებული

    პოსტები:
    57
    მიღწევა:
    10
    ქულები:
    8
    Failis dasaxelebit ver gaarchev, Gadavxedav Failebis shigtavs da getyvi romeli kodi amoigho.
     
  7. Arty

    Arty Member ფორუმელი
    • Asteroids გამარჯვებული
    • Snake გამარჯვებული

    პოსტები:
    57
    მიღწევა:
    10
    ქულები:
    8
    eg scripti iyenebs iframe API da mag popupebs ver amoigeb, radgan sxva serveridan igebs download linkebs.
    კოდირების ჩასმა:
    <script>
                $(".download-result").load("https://youtubemp3api.com/@grab?vidID=JGwWNGJdvx8&format=mp3&streams=mp3&api=button", function(){
                    $(".download-loading").hide();
                });       
            </script>
    
    am services iyenebs: youtubemp3api.com
     
  8. BoomBastic

    BoomBastic Member ფორუმელი

    პოსტები:
    87
    მიღწევა:
    10
    ქულები:
    8
    @Arty API რომ დავგრაბო? ...
     
  9. Arty

    Arty Member ფორუმელი
    • Asteroids გამარჯვებული
    • Snake გამარჯვებული

    პოსტები:
    57
    მიღწევა:
    10
    ქულები:
    8
    @BoomBastic armgonia daigrabos. Iframe api ar gadzlevs results, ubralod gadzlevs embed kods sxva serveridan. Roca download linkshi VIdeo $ID chasvam shedegs igives miigeb da azri ar aqvs.
     
    Last edited: მარ 16, 2018
  10. DAUNDOBELI NADIRI

    DAUNDOBELI NADIRI Member ფორუმელი

    პოსტები:
    34
    მიღწევა:
    2
    ქულები:
    8
    yvelaferi sworad maqvs da saiti ar irtveba. ase awers da risi bralia? rogor chavrto?
     

    ატვირთული ფაილი:

  11. siamski

    siamski Active Member ® აღსანიშნავი წევრი ადმინისტრატორი მოდერატორი ფორუმელი
    • Chopper გამარჯვებული

    პოსტები:
    336
    ქართული მედია:
    4
    მედია ალბომი:
    2
    მიღწევა:
    74
    ქულები:
    28
    @DAUNDOBELI NADIRI ErrorDocument 500 /error/INTERNAL_SERVER_ERROR shesadzloa ragacas ver aketeb sworad. skripti serverze ar aris daertebulio 500 error
     
  12. DAUNDOBELI NADIRI

    DAUNDOBELI NADIRI Member ფორუმელი

    პოსტები:
    34
    მიღწევა:
    2
    ქულები:
    8
    @siamski es skripti sxva hostingze meyena da tavisuflad mushaobda. exla sxva hostze gadavitane da ro avtvirte da databaza mivaere ase gaaketa. da ver vxdebi ra vushvelo
     
  13. siamski

    siamski Active Member ® აღსანიშნავი წევრი ადმინისტრატორი მოდერატორი ფორუმელი
    • Chopper გამარჯვებული

    პოსტები:
    336
    ქართული მედია:
    4
    მედია ალბომი:
    2
    მიღწევა:
    74
    ქულები:
    28
    htacc aqvs skripts? htacces unda redaqtireba
     
  14. DAUNDOBELI NADIRI

    DAUNDOBELI NADIRI Member ფორუმელი

    პოსტები:
    34
    მიღწევა:
    2
    ქულები:
    8
    @siamskiki aqvs. ai esaa.
     

    ატვირთული ფაილი:

    • .htaccess.zip
      .htaccess.zip
      ფიალის ზომა:
      505 ბაიტი
      ნახვები:
      1
  15. siamski

    siamski Active Member ® აღსანიშნავი წევრი ადმინისტრატორი მოდერატორი ფორუმელი
    • Chopper გამარჯვებული

    პოსტები:
    336
    ქართული მედია:
    4
    მედია ალბომი:
    2
    მიღწევა:
    74
    ქულები:
    28

    ატვირთული ფაილი:

    • .htaccess.zip
      .htaccess.zip
      ფიალის ზომა:
      625 ბაიტი
      ნახვები:
      1
  16. DAUNDOBELI NADIRI

    DAUNDOBELI NADIRI Member ფორუმელი

    პოსტები:
    34
    მიღწევა:
    2
    ქულები:
    8
  17. DAUNDOBELI NADIRI

    DAUNDOBELI NADIRI Member ფორუმელი

    პოსტები:
    34
    მიღწევა:
    2
    ქულები:
    8
    @siamski php versiis bralia. skripti ver kitxulobs hostingis amjamindel php versias. da hostings ar aqvs meti php versia rom shevcvalo.
     
  18. DAUNDOBELI NADIRI

    DAUNDOBELI NADIRI Member ფორუმელი

    პოსტები:
    34
    მიღწევა:
    2
    ქულები:
    8
  19. natlia

    natlia New Member ფორუმელი

    პოსტები:
    25
    მიღწევა:
    0
    ქულები:
    1
    მოკლედ ასეთი რამე მჭირს რა. შეიძლება იცოდე Socialkitis ძრავი მაგას გავს Sngine ძრავს. ვერაფრით ვერ დავამატე ენა, 5 თუ 6 ენა აქვს და რომ ვერ დავამატე ვიფიქრე რომელიმეს ვთარგმნი ინდონეზიურს მაგალითად თქო და შევუცვლი სახელს თქო მაგრამ ვერაფრის დიდებით ვერ მივაგენი საიდან შევუცვალო სახელი ენას. მერე პირდაპირ ფაილმენეჯერიდან გადმოვწერე languages/english.php ნაწილი ვთარგმნე და ავტვირთე ისევ როფორც languages/georgian.php მაგრამ ენების არჩევაში მაინც არ გამოჩნდა. მაგრამ ლინკით ზეპირად დაყენება რო ვცადე ენა დაყენდა საიტის ტექსტებიგადაქართულდა. რა ვუშველო იქნებ იცოდე.
     

მომხმარებლები რომლებმაც დაათვალიერა ეს თემა

გთხოვთ მოითმინოთ...